Om mystery shopping för mystery shoppers

Uppdaterad

Att vara mystery shopper är ett ansvarsfullt men roligt extrajobb.
En mystery shopper låtsas vara en vanlig kund och utvärderar processer och funktioner som företag har bett Better Business om att undersöka. Det är viktigt att du är noggrann, objektiv och anonym för personalen, därför ställer Better Business höga krav vid schemaläggningen av mystery shoppers så att de inte blir igenkända eller hemmablinda och så att utvärderingarna verkligen blir korrekta.

Du väljer själv vilka uppdrag du anmäler dig till och baserat på din profil kan du bli erbjuden flera uppdrag. Ju mer komplett profil du har i vårt rapportsystem BeOnline, desto större chans till uppdrag.

Här kan du läsa mera om hur det går till: www.mysteryshopper.se

Guide taggad med: mystery shopper mystery shopping