BeOnline för kunder

Uppdaterad

Vi använder branschens mest avancerade standardsystem för projektstyrning och rapportering.

Vår version är specialanpassad för Better Business och kallas BeOnline.
Systemet har utvecklats och vidareutvecklas ständigt av Shopmetrics/Researchmetrics och datat lagras inom EU/EES.

Våra kunder väljer vilka personer i organisationen som skall få access till BeOnline, vilka rapporter de skall få se, och vilka rapporter som skall distribueras via e-post.

Be gärna din projektledare hos Better Business om en demonstration av systemet och hjälp med att analysera rapporterna. Efter ett antal projektperioder så är det dags för att djupare analyser, och då kan projektledaren bistå med specialrapporter baserat på era behov.

Mera info:
Om mystery shopping
Be om en offert